Könyvelés

Velünk nem érheti meglepetés NAV ellenőrzés során!
Adóhatóság előtti képviselet
Mindig aktuális, friss törvények és rendeletek szerinti könyvelés
Pontos,megbizható szolgáltatás
A hétköznapi ember a könyvelést kétféleképpen közelíti meg: sokak számára csak nyűgöt jelent, pénzkidobást, amit kötelezően ír elő a törvény…..
Ezzel szemben az üzleti életben aktívan szereplő és a piaci körülményekhez igazodni akaró vállalkozások vezetői komoly elvárásokat támasztanak a könyveléssel szemben és ez így van rendben.
takaritos

Újra igaz a régi mondás:

A jó könyvelő aranyat ér!

Pontos adatokat várnak a cég eredményességéről, költségeiről és annak fajtáiról, a bevételeikről és azok összetételéről, a várható adókról stb. Azaz a könyvelőjükkel való együttműködés szoros üzleti kapcsolatot feltételez. A folyamatos adó átalakítások, az adóhivatal szigorodó ellenőrzései és büntetései korábban nem tapasztalt üzletviteli fegyelem irányába terelik a cégtulajdonosokat. Az adótörvények változásai a könyvelőktől állandó adózási, Tb-, munkaügyi és cégjogi nyomon követést ,állandó tanulást igényelnek. Sokan saját bőrükön tapasztalják, hogy nem a megfelelő kritériumok alapján választottak könyvelőt. Az olcsóság, a könnyű földrajzi megközelíthetőség háttérbe szorít több ésszerű szempontot. Egy korszerű könyvelőiroda ma már köteles adótanácsokkal is ellátni ügyfeleit.
A „TAX-PASS” Könyvelő és Adótanácsadó Iroda adótervezést, adóoptimalizálást végez, igény szerint pénzügyi tervet, precíz kimutatásokat készít.

Ügyfeleink számára könyvelési díjunk automatikusan tartalmazza az adótanácsadást. Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, külön felkérésre készítünk adótervezést, vállalunk adóhivatal előtti képviseletet. Ha nem tud eligazodni az adótörvények labirintusában, pontos számokat akar látni, adót szeretne optimalizálni, keressen, hívjon minket bizalommal! Belvároshoz közeli, IX. kerületi irodánkban kulturált környezetben várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.